• ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ''ВУКИЦА МИТРОВИЋ'' ЛЕСКОВАЦ

  • ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ''ВУКИЦА МИТРОВИЋ'' ЛЕСКОВАЦ

  • ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ''ВУКИЦА МИТРОВИЋ'' ЛЕСКОВАЦ

  • ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ''ВУКИЦА МИТРОВИЋ'' ЛЕСКОВАЦ

Copyright 2024 - DITEAM

У складу са одлуком Владе Републике Србије у вези актуелне здравствене ситуације и увођења ванредних мера ради спречавања појаве и ширења Корона вируса затварају се сви вртићи почев од 16.03.2020. године до даљег.

О наставку рада родитељи ће бити благовремено обавештени.

Управа вртића радиће сваког радног дана од 8-13 сати.

Ревијом позоришних драмских и луткарских представа за децу, у извођењу 124 малишана из 10 припремних предшколских група обележиће се 74 годишњица постојања и рада Предшколске установе“Вукица Митровић“ у Лесковцу.

На ревији ће учествовати деца из припремних група у Накривњу, Предејану, Палојцу, Б.Чифлуку, В.Грабовници, Горини, Печењевцу, Турековцу,  Брестовцу и вртићу Бамби.

Ревија ће се одржати 09.12.2019 год. у Лесковачком културном центру.

ПУ „Вукица Митровић“  07.12.2018. године прославља седамдесет трећу годину постојања. Свечаности у Лесковачком народном позоришту присуствоваће гости и сарадници из других предшколских установа у Јабланичком округу и околних округа, представника Града Лесковца, школске управе и многобројних културно – образовних установа. Програм прославе годишњице започели смо 06.12 2018.г великом ревијом лутарских представа у ЛКЦ-у уз учешће 12 припремних група из полудневног програма и 140 –оро деце глумаца.

Ревијом позоришних драмских и луткарских представа за децу, у извођењу 140 малишана из 12 припремних предшколских група обележиће се 73 годишњица постојања и рада Предшколске установе“Вукица Митровић“ у Лесковцу.

На ревији ће учествовати деца из припремних група у Кумареву, Мрштану, Бобишту, Орашцу, Мирошевцу, Г. Јајини, Печењевцу, Шарлинцу,  Д.Бријању, Стројковцу, Ораовици, Губеревцу.

Ревија ће се одржати 06.12.2018 год. у Лесковачком културном центру.

   ПУ "Вукица Митровић" традиционално крај радне године обележава јавним програмом уз учешће свих вртића.

   У петак 1. јуна у 18h на главном градском тргу одржаће се манифестација "РАЗИГРАНЕ УЛИЦЕ".

   Деца старијих и припремних предшколских група са својим родитељима плесаће у ритму најпознатијих националних плесова Европе.

   Посебна пажња посвећена је српском плесу – колу, а кроз целокупни програм видећемо шта су деца научила у току године. Они ће се са својим родитељима заједно плесати и показати како су се дружили кроз плес, музику и игру.